Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lotiune de corp Original Pink The Righteous Butter, 50ml, Soap & Glory

Lotiune de corp hidratanta si racoritoare. Formula usoara si matasoasa hidrateaza si protejeaza pielea uscata si terna. Stimuleaza regenerarea pielii, vitalizeaza si imbunatateste elasticitatea si tonusul lasand pielea catifelata si neteda. Textura bogata si fina se absoarbe usor si nu lasa urme grase. Amestecul revigorant de unt de shea, aloe si vitamina E hraneste pielea deshidratata. Lotiunea este placut parfumata, dulce, cu note de iasomie, trandafir si bergamota , mirosul rezistand timp indelungat pe piele. Untul de shea inlocuieste crema hidratanta sau antirid, iar acest lucru se datoreaza continutului de acizi grasi, cum ar fi acizii linoleic, oleic, stearic si palmitic. Aplicat local, acest ulei este absorbit rapid in piele. Untul de shea actioneaza ca un agent de ”reingrasare”, refacand lipidele si hidratand pielea. Aloe are proprietăți calmante și protectoare conferind pielii un strat protector, care împiedică deterioarea acesteia cauzată de soare. De asemenea, contribuie la calmarea oricărui tip de inflamație a pielii cauzată de soare. Bergamota amelioreaza afcetiunile pielii.

Acest produs Lotiune de corp Original Pink The Righteous Butter, 50ml, Soap & Glory din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Verset Apa de parfum Coquette 100 ml
ZDROVIT VIZIK OCHI IRITATI SI ROSII PICATURI OFTALMICE 10ML
Ochelari de soare dama Aida Airi AA6026 NO4
Rame ochelari de vedere dama Guess GU2883 002
Sapun lichid cu ovaz Spiderman, 250ml, Naturaverde
Rame ochelari de vedere barbati Tommy Hilfiger TH 2062/G KU0
Ceai pentru detoxifiere, 50 g, AdNatura
Avene sun spray fotoprotectie SPF20, 200ml
Masca par uscat SPECIFIQUE MASQUE REHYDRATANT, 200ml, KERASTASE
chevron-right-circle