Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Lotiune de corp Smoothie Star, 500ml, Soap & Glory

Formula usoara si matasoasa hidrateaza si protejeaza pielea uscata si terna. Stimuleaza regenerarea pielii, vitalizeaza si imbunatateste elasticitatea si tonusul lasand pielea catifelata si neteda. Se absoarbe usor si nu lasa urme grase.Amestecul revigorant de ovaz, miere, unt de shea, cocos si cacao hraneste pielea deshidratata. Lotiunea este placut parfumata, dulce, cu note de migdale, nuci si vanilie, mirosul rezistand timp indelungat pe piele.

Acest produs Lotiune de corp Smoothie Star, 500ml, Soap & Glory din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

59.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

RheumastoPlast, 4 plasturi, Hyllan Pharma
Ochelari de soare dama Ana Hickmann AH9390 A01
Spray nazal izotonic Baby, 100ml, Marimer
Crema pentru ochi si buze cu Imortele Divine, 15ml, L'Occitane
Biberon Natural Response, 1 luna +, bleu, 260 ml, Philips Avent
Lotiune impotriva caderii parului, 150ml, Regivero
Ruj Cremos Cu Acid Hialuronic - 13 (mov Terracotta)
Vopsea de par vegana fara amoniac Caramel 7.7, 150ml, Neva Naturalis
Parodontax Whitening pasta de dinti 75ml
chevron-right-circle