Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Fond de ten rezistent la transfer Infaillible 32H Fresh Wear 220 Neutru, 30ml, L'Oreal Paris

Fondul de ten Infaillible 32H Fresh Wear, pentru o senzatie de prospetime intreaga zi. Cea mai lejera formula a noastra care acopera imperfectiunile, fara sa incarce tenul si are o rezistenta indelungata, pana la 32H. Formula sa cu vitamina C nu se estompeaza si nu se transfera, lasand tenul mai luminos. :Acest produs este recomandat persoanelor care isi doresc un fond de ten cu o rezistenta infailibila la transfer, care are o acoperire mare si o textura lejera, fara sa incarce tenul.

Acest produs Fond de ten rezistent la transfer Infaillible 32H Fresh Wear 220 Neutru, 30ml, L'Oreal Paris din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

70.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ayumi Masca faciala cu Neem si Tea Tree,100 ml
Noreva Xerodiane AP+ Balsam relipidant, 400ml
Spuma tonifianta pentru par inchis, 200ml, Color Wow
Ciorapi compresivi clasa II Rayat, pana la genunchi, fara varf - Negru, 7
Crema reparatoare antirid pentru toate tipurile de ten Clinical Repair Clinique Smart, 50ml, Clinique
Tartine crocante VeganPro fara gluten Linte-Mazare, 100g, Abonett
Dr. Max Gel de arnica, 45g
SESDERMA SENSYSES CLASIC DEMACHIANT 200ML
TONIMER PANTEXYL SPRAY NAZAL ADULTI 100ML
chevron-right-circle