Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Produse anti tantari
  6. /
  7. Plasturi Anti-Tantari pentru copii...

Plasturi Anti-Tantari pentru copii si adulti, 6 bucati, Smart Touch

Plasturii antitantari Smart Touch sunt ideali pentru intreaga familie. Formula 100% naturala, sigura si eficienta, impregnata cu uleiuri esentiale de eucalipt, lamaie si extract de lavanda va ofera o protectie eficienta impotriva intepaturilor de tantari de pana la 72 ore. Sunt foarte usor de aplicat, iar formula hipoalergenica a plasturilor Smart Touch asigura ca acestia sunt potriviti chiar si pentru cei cu pielea sensibila sau predispusa la alergii. Protectie 100% naturala si eficienta impotriva intepaturilor de tantari.

Acest produs Plasturi Anti-Tantari pentru copii si adulti, 6 bucati, Smart Touch din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

6.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lapte de magarita, 20 capsule, Sintofarm
Sampon cu uleiuri orientale, 750ml, Fresh Feel
Crema calmanta anti iritatii pentru bebelusi, 40ml, Gamarde
Fond de ten matifiant City Matt Toffee 208, 30ml, Lirene
Hyalo4 Start, 30 g, Fidia Farmaceutici
Ochelari de soare copii Ray-Ban RJ9075S 710071
Ochelari de soare dama Aida Airi AA6016 NO2
Muesli crocant fara gluten Coco & Choco, 300g, Viblance
Cutie compartimentata sandwich Mickey, 1 bucata, Kidscenter
chevron-right-circle