Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Produse anti tantari
  6. /
  7. Clips reglabil Anti-Tantari pentru...

Clips reglabil Anti-Tantari pentru copii si adulti, 1 bucata, Smart Touch

Practic si colorat, clipsul Smart Touch degaja un miros placut de lemongrass si protejeaza intreaga familie de insectele nedorite. Substantele nu intra in contact direct cu pielea, drept urmare este evitat orice risc de iritatie sau reactie alergica. Doua sau mai multe clips-uri Smart Touch folosite in acelasi timp au o eficienta sporita, iar efectul anti-tantari este considerabil mai durabil si eficient, de pana la 90 de zile. Clipsul antitantari pentru copii,bebelusi si adulti Smart Touch poate fi fixat pe haine, la curea, pe pantof, pe patura, pe carutul bebelusului.

Acest produs Clips reglabil Anti-Tantari pentru copii si adulti, 1 bucata, Smart Touch din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

7.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon Mini Dark Oil Lightweight, 50ml, Sebastian Professional
Set ecologic Perie pentru curatare faciala 1 bucata + Bentita de par 1 bucata, So Eco
Fulgi de grau, 500g, Solaris
Ochelari de soare dama Polarizen PZ6005 NO2
DORMOLIN 30 CAPSULE
MINUT BIBERON DIN STICLA 250ML
GREEN SUGAR PULBERE 1KG
Mamacare crema mameloane, 25 ml, Topfer
Dacia Plant Emocalm cu valeriana 60 cpr. 1+1
chevron-right-circle