Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Biscuiti cu cacao -46% zaharuri, 200g, Gerble Expert Dietetic

Biscuiti cu ciocolata, bogati in fibre. Fara coloranti, fara conservanti (conform reglementarilor in vigoare), arome exclusiv naturale, fara ulei de palmier. Cu pana la 46% mai putine zaharuri si pana la 68% mai putini acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor de pe piata. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.Sursa de magneziu si sursa de vitamine B2,B5,B6.

Acest produs Biscuiti cu cacao -46% zaharuri, 200g, Gerble Expert Dietetic din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.49 Lei
Comanda Online

Alte Produse

CANOGEL PENTRU IGIENA INTIMA 200ML
Rezerva gel de dus Cherry Blossom – format mare, 500ml, L'Occitane
Fasa gipsata Safix plus 15x3x2
Pure Life Argentum+ KIDS Argint nanocoloidal ionic, 30ml
IT'S SKIN The Fresh Masca de fata nutritiva cu extract de avocado, 20 g
Bautura vegetala bio light din ovaz, 1l, Vegan Style
Teen Derm A.Z crema 30 ml Isis Pharma
CARMOL FLU LOTIUNE 100ML
Olioseptil Gorge - Larynx pentru gat, 24 comprimate
chevron-right-circle