Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Masca hidratanta tip sosete pentru talpi uscate si crapate, 16 ml, Inuwet

Beneficii:Hidrateaza talpile uscate sau crapateCu apa de cocos si unt de shea93% ingrediente de origine naturalaFormula vegana & cruelty freeFara ingrediente de origine animalaFabricata in CoreeaIngrediente:Water, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sorbitan Stearate, Arginine, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Fragrance, Butylene Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Sodium Citrate, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Juice, Cocos Nucifera (Coconut) Water.Mod de utilizare:Puneti aceste sosete in picioare, inchideti-le, asteptati 30 pana la 50 de minute (fara sa mergeti pentru a nu aluneca!) apoi scoateti sosetele. Actiunea exfolianta a sosetetlor se va vedea dupa 3-6 zile.

Acest produs Masca hidratanta tip sosete pentru talpi uscate si crapate, 16 ml, Inuwet din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

MAVALA 091029 LAC GLASGOW
Gel Dezinfectant Mini Cu 70% Alcool și Glicerină, 150 Ml
Ser hidratant pentru ochi Volufiline, 30ml, Pittoresco
Ciorapi compresivi clasa II Rayat, pana la genunchi, fara varf - Negru, 5
Verset Apa de parfum Petite 100 ml
Aquafresh pasta dinti Big teeth 6+ ani
Probiotic zilnic Extra Forte, 30 capsule, OptiBac
Epitelin crema, 40 g
Instant BCAA Pineapple Peach, 300g, Vitabolic
chevron-right-circle