Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Jeleuri cu extract de soc si vitamina C pentru copii, 30 bucati, Sambucol

Beneficii Jeleuri cu extract de soc si vitamina C pentru copii, Sambucol:Cu soc negru si adaos de vitamina C, pentru sustinerea sistemului imunitar.Jeleurile sunt ideale pentru cei care au dificultati de inghitire sau prefera o textura moale, gumata, usor de mestecat.Sunt portabile si perfecte pentru calatorii – parintii le pot lua in poseta, geanta sau valiza, spre bucuria copiilor. Jeleurile au gust d-e-l-i-c-i-o-s, sunt usor de inghitit si nu induc somnolenta.Produsul este abundent in flavonoizi. Fara gluten, vegan si vegetarian.Sambucol a fost creat de un virolog de renume international si este cel mai studiat produs din lume pe baza de soc negru*, sustinut de peste 25 de ani de cercetare stiintifica. #1 si lider de categorie in SUA, UK, Australia, Turcia si Polonia**.Indicat pentru copii 4-12 ani**Studii de piata IRI/IMS***USDA Database for the Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) of selected Foods, S. Bhagwat, D.B. Haytowitz, J.M. Holden, Nutrient Data Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Beltsville, MD 20705Ingrediente:Indulcitori: sirop de malț, glucoză; zahăr; agent de îngroșare: pectină din citrice; vitamina C/acid ascorbic – 40,.41 mg; extract hidroetanolic 32:1 din fructe de Soc (Sambucus nigra), cu 25% polifenoli și 5% antocianini – 38.39 mg; corector de aciditate: citrat de sodiu; potențiator de aromă: zmeură (1.2 propan diol, acid lactic); agent de glazurare: ulei rafinat de Cocos și Floarea-soarelui; acidifiant: acid citric; (doza zilnică/2 jeleuri furnizează: 80 mg vitamina C/100% VNR și 38.98 mg extract de Soc).NU CONTINE: coloranti, arome artificiale, indulcitori artificiali, gluten.Mod de administrare:În sezonul rece sau ca suport suplimentar: copii de 4 - 12 ani - câte 2 jeleuri, de 2 ori pe zi.În restul anului, pentru susținerea imunității: copii de 4 - 12 ani - 1 jeleu, de 2 ori pe zi.

Acest produs Jeleuri cu extract de soc si vitamina C pentru copii, 30 bucati, Sambucol din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

45.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Apa micelara cu efect de matifiere Skin Naturals, 400ml, Garnier
Spray de corp Romantic Cherry, 250ml, Equivalenza
IMPRUVIS PROBIOTIC FAST MELT 10 PLICURI
Vapour Rub pentru adulti, 40 g
Urifar, 14 plicuri
Gel-crema intens hidratanta pentru ten uscat, 50ml, Kilig
Vopsea de par demi permanenta fara amoniac 2/0, 60ml, Londa Professional
Carja cu sprijin pe antebrat, BME3003 albastru, 1 bucata
Bepanthen Sensiderm Crema 20g
chevron-right-circle