Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Set 2 gutiere pentru albirea dintilor si creion aplicare, Beconfident

Beneficii:Poate fi reutilizat de peste 100 de oriFunctioneaza cu orice tip de gel pentru albirea dintilorScufundati gutiera in apa fierbinte pentru potrivire individualaSetul contine: 2 x gutiere personalizabile, 1 x aplicator pentru aplicarea gelului pentru albireCum functioneaza produsul:Pentru ca gelul sa fie cel mai eficient, este important sa aiba un contact strans cu suprafata dintilor. De-aceea este important sa modelati gutierele folosind apa fierbinte (aproximativ 80 de grade) per gutiera si potrivire perfecta. Pe masura ce gutierele sunt modelate, pot fi depozitate si refolosite de peste 100 de ori, cu orice gel de albire disponibil.Material:Gutierele sunt realizate din EVA (Ethylene-Vinyl Copolymer) moale. Acest produs este clinic si testat dermatologic si aprobat a nu fi daunator pentru sanatatea publica sau pentru mediu. Acesta este un produs CE aprobat si fabricat intr-o fabrica aprobata de FDA care respecta regulile GMP ale ISO22716:2007 pentru Cosmetice.Kit-ul cu gutiere contine urmatoarele articole:1) 2 x gutiere originale Beconfident2) 1 x aplicator de gel pentru albire3) 1 x manual multilingv4) 1 x link catre instructiuni videoBeconfident nu efectueaza nicio testare pe animaleIngrediente:EVA (Ethylene-Vinyl Copolymer) moale. Acest produs este clinic si testat dermatologic si aprobat a nu fi daunator pentru sanatatea publica sau pentru mediu. Acesta este un produs CE aprobat si fabricat intr-o fabrica aprobata de FDA care respecta regulile GMP ale ISO22716:2007 pentru Cosmetice.Mod de utilizare:Instructiuni:Pentru cele mai bune rezultate, cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare.Pasul 1. Modelati gutiera. Tineti gutiera de coada si scufundati in apa la temperatura de 80°C pentru 2-3 secunde pana cand devine maleabila. Nu cufundati coada gutierei si fiti atenti sa tineti degetele deasupra apei tot timpul. Scuturati gutiera pentru a indeparta apa ramasa, apoi plasati gutiera rapid si cu grija in gura, pe dintii superiori si inferiori (acest pas nu arde). Folositi degetele si limba pentru a modela gutiera pe dinti. Inchideti gura si trageti aerul si umezeala din gutiera, pentru a permite o mulare mai buna pe dinti. Tineti gutiera in gura timp de 30 de secunde.Taiati codita gutierei.

Acest produs Set 2 gutiere pentru albirea dintilor si creion aplicare, Beconfident din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ulei hidratant Precieuse Huile, 100ml, Evoluderm
Dacia Plant Renostim x 200 ml
BIOSIL 60 CAPSULE
Turta dulce cu fondant de cocos, 130g, Ambrozia
Bromhexin 2mg/ml pic.orale Rompharm 50 ml
Masca servetel Unicorn, 23g, Martinelia
Seni Soft - aleze igienice 90x170
Crema Biotoc Regen, 50ml, Dermafirm
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 6168/S 10A
chevron-right-circle