Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sirop fara zahar cu soc negru, vitamina C si zinc Immuno Forte, 120 ml, Sambucol

Beneficii Sirop fara zahar cu soc negru, vitamina C si zinc Immuno Forte, Sambucol:Cu soc negru si adaos de vitamina C, pentru sustinerea sistemului imunitar.Conține numai zaharuri care se găsesc în mod natural în componența fructelor de soc;Gust delicios, este ușor de înghițit, nu induce somnolență;Socul este abundent în flavonoide, care, împreună cu Vitamina C și Zinc, contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ;Potrivit de la 3 ani;Fără coloranți artificiali, fără adaos de zahăr* Fara gluten, vegan si vegetarian.Sambucol a fost creat de un virolog de renume international si este cel mai studiat produs din lume pe baza de soc negru*, sustinut de peste 25 de ani de cercetare stiintifica. #1 si lider de categorie in SUA, UK, Australia, Turcia si Polonia**.Indicat pentru copii de la 3 ani**Studii de piata IRI/IMS***USDA Database for the Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) of selected Foods, S. Bhagwat, D.B. Haytowitz, J.M. Holden, Nutrient Data Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Beltsville, MD 20705Ingrediente:apă purificată; suc concentrat din fructe de soc* (Sambucus nigra) – 3,8g*; îndulcitor natural: sorbitol; acid ascorbic (furnizând 110mg vitamina C/137,5%VNR**): 165mg; aromă de zmeură; corector de aciditate: acid citric anhidru; gluconat de zinc (furnizând 2,6mg zinc /26% VNR**): 19,33mg; conservant: sorbat de potasiu. Potrivit modurilor de viață vegan și vegetarianNU CONTINE: coloranti, arome artificiale, indulcitori artificiali, gluten.Mod de administrare:In sezonul rece sau pentru susținerea sistemului imunitar:  Adulti - câte 2 lingurițe (10 ml), de 4 ori pe zi.Copii 3-12 ani - câte 1linguriță (5 ml), de 4 ori pe zi.In restul anului:Adulti - 2 lingurițe (10 ml) zilnic, în priză unică.Copii 3 -12 ani - 1 linguriță (5 ml) zilnic, în priză unică.

Acest produs Sirop fara zahar cu soc negru, vitamina C si zinc Immuno Forte, 120 ml, Sambucol din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

47.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai Retete Traditionale Prostata, 180g, Faunus Plant
Serum pentru protectia barierei cutanate cu propolis si vitamina B5 Propolis B5 Line, 50ml, Some By Mi
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1487T 01A
Biovenal, 63 capsule, Fares
BIO-SINERGYE OMEGA 3-6-9 1000MG X 90 CAPSULE MOI
Rame ochelari de vedere dama Ana Hickmann AH1470 01B
Lotiune calmanta pentru dermatita seboreica DS, 50 ml, Ceramol
Concentrat calmant efect anti-prurit Xeracalm A.D., 50ml, Avene
SunVita Complex, 30 comprimate, Sun Wave Pharma
chevron-right-circle