Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sirop cu soc negru, vitamina C si zinc Immuno Forte, 120 ml, Sambucol

Beneficii Sirop cu soc negru, vitamina C si zinc Immuno Forte, Sambucol:Cu soc negru si adaos de vitamina C, pentru sustinerea sistemului imunitar;Gust delicios, este ușor de înghițit, nu induce somnolență;Socul este abundent în flavonoide, care, împreună cu Vitamina C și Zinc, contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ;Potrivit de la 3 ani;Fără coloranți artificiali, fără adaos de zahăr* Fara gluten, vegan si vegetarian.Sambucol a fost creat de un virolog de renume international si este cel mai studiat produs din lume pe baza de soc negru*, sustinut de peste 25 de ani de cercetare stiintifica. #1 si lider de categorie in SUA, UK, Australia, Turcia si Polonia**.Indicat pentru copii de la 3 ani**Studii de piata IRI/IMS***USDA Database for the Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) of selected Foods, S. Bhagwat, D.B. Haytowitz, J.M. Holden, Nutrient Data Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Beltsville, MD 20705Ingrediente:Sirop de glucoză; suc concentrat din fructe de soc (Sambucus nigra) – 3,8g*; apă purificată; acid ascorbic (furnizând 110mg Vitamina C/137,5% VNR**): 165mg; potențiator de aromă: zmeură (propilenglicol, alcool etilic); corector de aciditate: acid citric anhidru; gluconat de zinc (furnizând 2,6mg Zn/26% VNR**): 19,33mg; conservant: sorbat de potasiu.  Potrivit modurilor de viață vegan și vegetarianNU CONTINE: coloranti, arome artificiale, indulcitori artificiali, gluten.Mod de administrare:In sezonul rece sau pentru susținerea sistemului imunitar:Adulti - câte 2 lingurițe (10 ml), de 4 ori pe zi.Copii 3 -12 ani - câte 1 linguriță (5 ml), de 4 ori pe zi.In restul anului:Adulti - 2 lingurițe (10 ml), în priză unică.Copii 3 -12 ani - 1 linguriță (5 ml), în priză unică.

Acest produs Sirop cu soc negru, vitamina C si zinc Immuno Forte, 120 ml, Sambucol din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

51.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

HARMONY GOLD Extra Firm Hold and Shine Spray fixativ pentru par, 400ml
Bautura energizanta cu aroma Sour Power, 473ml, G Fuel
Ginosept, 6 ovule, Fares
Rame ochelari de vedere copii Polarizen S8142 C5
Sampon si gel de dus cu aloe, 500ml, Septona
Pungi pentru depozitarea laptelui matern, 25 buc x 180ml, Dr. Brown's
Apa sanitara electrolizata, 500 ml, Aquaint
Extensie pentru poarta 7cm Metal Alb Easy Fit, 1 bucata, Noma
Vopsea semipermanenta Trendy Colors R4, 50ml, Loncolor
chevron-right-circle