Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Capsule cu soc negru, vitamina C si zinc Immuno Forte, 30 capsule, Sambucol

Beneficii Capsule cu soc negru, vitamina C si zinc Immuno Forte, Sambucol:Cu soc negru si adaos de vitamina C, pentru sustinerea sistemului imunitar;Gust delicios, este ușor de înghițit, nu induce somnolență;Socul este abundent în flavonoide, care, împreună cu Vitamina C și Zinc, contribuie la protecția celulelor împotriva stresului oxidativ;Potrivit de la 12 ani;Fără coloranți, arome artificiale, îndulcitori artificiali, gluten.Sambucol a fost creat de un virolog de renume international si este cel mai studiat produs din lume pe baza de soc negru*, sustinut de peste 25 de ani de cercetare stiintifica. #1 si lider de categorie in SUA, UK, Australia, Turcia si Polonia**.Indicat pentru copii de la 12 ani**Studii de piata IRI/IMS***USDA Database for the Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) of selected Foods, S. Bhagwat, D.B. Haytowitz, J.M. Holden, Nutrient Data Laboratory, Beltsville Human Nutrition Research Center, Beltsville, MD 20705Ingrediente:Vitamina C (Acid Ascorbic), extract de Soc Negru uscat prin evaporare (Sambucus Nigra L.), Agent de Îngroșare (Maltodextrină), Învelișul capsulei (Celluloză de Hidroxipropilmetil), Sulfst de Zinc, Agenți anti îngroșare (Stearat de Magneziu, Sioxid de Siliciu).*Echivalentul a 7.8g/15.6g sirop de Soc Negru.  NU CONTINE: coloranți, arome artificiale, îndulcitori artificiali, gluten.Mod de administrare:In sezonul rece sau pentru susținerea sistemului imunitar:  Copii peste 12 ani - 1 capsulă, de 2 ori pe zi.Adulti - 2 capsule, de 2 ori pe zi.In restul anului:Copii peste 12 ani - 1 capsulă zilnic.Adulti - 2 capsule zilnic.Luați după mese, cu un lichid rece. Înghițiți capsula integral.

Acest produs Capsule cu soc negru, vitamina C si zinc Immuno Forte, 30 capsule, Sambucol din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

54.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Myo-Sun MEN, 30 capsule, Sun Wave Pharma
Secom Goldenseal, antibiotic natural, 30 capsule
Camera de nebulizare pentru aparat aerosoli NE1005, 1 bucata, Laica
Lapte praf Aptamil HA2, 400g
Himalaya-Nourishing skin cream hidratanta 50 ml
Jeleuri bio fara gluten Dinos, 75g, Biona Organic
Felii paine crocanta cu rozmarin din ovaz fara gluten, 150g, Nairn's
Unt de Shea Bio purificat, 100 ml, Ellemental
Ochelari de soare unisex Aida Airi x Alina Ceusan AT8188 C2
chevron-right-circle