Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Ten si Chip
  4. /
  5. Acnee
  6. /
  7. La Roche-Posay Effaclar K...

La Roche-Posay Effaclar K (+) crema 40 ml

Pentru prima data, EFFACLAR K (+) daily combina LHA, ingredient micro-exfoliant cu un complex antioxidant si anti-sebum 8H: [VITAMIN E + CARNOSINA +AIRLICIUM™]. Airlicium o noua molecula, folosita prima oara de NASA pentru a capta praful interstelar, este capabila sa absoarba de 100 de ori greutatea sa in sebum. Texturanoua aquagel, ultra-proaspata si fara efect gras, cu absorbtie rapida. Non-comedogenic. De la 1 aplicare, pielea este purifiata pentru o senzatie de curatare si prospetime pe durata intregii zile. Dupa 1 luna, tenul este transformat: Textura pielii este omogena, porii sunt curatati, iar pielea este matifiata. Rezultate de lunga durata asupra imperfectiunilor si a punctelor negre : Dupa 8 saptamani de folosire, efectele persista inca 3 saptamani. Aplicare: Se aplica dimineata si seara pe intreaga fata, pe pielea curatata in prealabil. Excelenta baza de machiaj.

Acest produs La Roche-Posay Effaclar K (+) crema 40 ml din categoria Ten si Chip se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

92.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon & gel de dus cu extract de macese si fructe de soc negru Power Berries, 400ml, Biobaza
Ceai matase de porumb, 50g, AdNatura
Glyco-A Medium crema cu acid glicolic 10% 30 ml ISIS Pharma
Dulceata de visine, 350g, Laboratoarele Remedia
Dulceata bio de afine, 250g, Rigoni di Asiago
Paleta pentru conturarea fetei Contouring Duo Palette 20 - Darker Skin, 7g, Essence
Fard cremos pleoape Muah Stradust - BFF , 2.4g, Cupio
Propolis Echinacea Forte x 30 comprimate
Avene XeraCalm AD ulei de curatare, 400 ml
chevron-right-circle