Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Vichy Deodorant Roll-on antitranspirant...

Vichy Deodorant Roll-on antitranspirant Clinical Control 96 h fara alcool 50 ml

Deodorant roll-on antitranspirant clinical control, impotriva mirosurilor neplacute timp de 72 de ore, anti-umiditate 96 de ore. Zincul este un mineral activ cu rol de purificare, eficacitate antibacteriana si anti-miros, chiar si in dozaj redus. Neutralizeaza mirosurile de la sursa. Formeaza lanturi nevolatile de sare cu acizii grasi care exista in mod natural pe piele, pentru a inhiba mirosul inainte ca acesta sa inceapa sa se simta. Lasa o senzatie de catifelare si confort pe piele: 96% dintre femei spun ca produsul lasa pielea moale* 96% dintre femei spun ca produsul nu usuca pielea* *Studiu de consum, 80 de femei. Ingrediente: Aqua/Water - Aluminum Chlorohydrate - Dimethicone - C14-22 Alcohols - Parfum / Fragrance - Steareth-100/Peg-136/Hdi Copolymer - Perlite - Zinc Pca - C12-20 Alkyl Glucoside - Pentylene Glycol. Mod de utilizare: Aplicati zilnic in zona axilelor, pe pielea curata si uscata Forma de prezentare: 50ml

Acest produs Vichy Deodorant Roll-on antitranspirant Clinical Control 96 h fara alcool 50 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

62.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Lac de unghii NutriColor, Care&Colour, NC26, 10.5ml, Andreia Professional
PARODONTAX PASTA DE DINTI FLUORIDE 75ML + PERIUTA DE DINTI SOFT CADOU
Fulgi de ovaz fini fara gluten cu scortisoara, cocos, chia si seminte de canepa Eco, 200g, Niavis
Marvis pasta de dinti Clasic Strong Mint, 85ml
Crema fata Sesgen 32, 50 ml, Sesderma
Spuma de curatare iluminatoare cu Glyco A, 100ml, Isis Pharma
Suport elastic pentru incheietura mainii Marimea M, 1 bucata, Orthomed
Prune uscate fara samburi, 250g, SanoVita
Dr. Max Femtime Servetele intime, 15 bucati
chevron-right-circle