Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Vichy Homme- Deodorant roll-on...

Vichy Homme- Deodorant roll-on antitranspirant 96h Clinical Control, 50 ml

Proprietati: - are o eficacitate de 96 ore*; - formula contine zinc antibacterian cu rol de purificare si neutralizarea mirosurilor de la sursa; - estete hipoalergenic, potrivit pentru pilea sensibila. *Efect de piele uscată și antitranspirant timp de 96 de ore. Ingrediente active: Zin mineral - activ antibacterian, rol de purificare, eficacitate antibacteriana si anti miros chiar si in dozaj redus. Formează lanțuri nevolatile de sare cu acizii grași care există în mod natural pe piele, pentru a inhiba mirosul înainte ca acesta să înceapă să se simtă. Ingrediente: AQUA/WATER/EAU, ALUMINIUM CHLOROHYDRATE, DIMETHICONE, C14-22 ALCOHOLS, PARFUM/FRAGRANCE, STEARETH-100/PEG-136/HDI CPOPLYMER, PERLITE, ZINC PCA, C12-20 ALKYL GLUCOSIDE.

Acest produs Vichy Homme- Deodorant roll-on antitranspirant 96h Clinical Control, 50 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

63.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Corector Infaillible 24H More Than Cocealer 324 Oatmeal, 11ml, L'Oreal Paris
Pasta de dinti Complete Protection Extra Fresh Parodontax, 75 ml, Gsk
Ochelari de soare copii Ray-Ban RJ9093S 100/71
Jucarie termica din plus Husky Junior, 1 bucata, Warmies
Dr. Max Power Complex, 20 comprimate efervescente
Unghii false Impress Serendipityk, 30 bucati, Kiss
Healthy Libido, 60 capsule, Natural Doctor
Masca servetel pentru ten Carrot, 25ml, Tenzero
ZIAJA Jasmine Oil- Crema noapte antirid 50+, 50 ml
chevron-right-circle