Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Corp si Piele
  4. /
  5. La Roche-Posay Lipikar Baume...

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M Balsam cu tripla actiune 200 ml Eco-Tube

Calmează pielea imediat și reduce senzația de mâncărime. Distanțează puseurile de uscare severă, având o eficacitate anti-recurență. Restaurează bariera protectoare a pielii și oferă o calmare pe termen lung. Potrivit pentru bebeluși, copii și adulți cu pielea sensibilă. Proprietăți Piele cu tendință reactiva, uscată spre foarte uscată predispusă la mâncărime. Bebeluși - Copii - Adulți Lipikar Baume AP+M calmează imediat simptomele asociate pielii uscate și reduce senzația de mâncărime. Lipikar Baume AP+M contribuie la reechilibrarea barierei protectoare a pielii, distanțând astfel puseele de uscăciune severă. Dezvoltat cu un minimum de ingrediente active selecționate pentru eficacitatea și toleranța lor, Lipikar Baume AP+M este potrivit pentru întreaga familie, de la bebeluși la adulți, îmbunătățind considerabil calitatea vieții. Testele demonstrează faptul că aplicarea regulată a Lipikar Baume AP+M, diminuează tulburările de somn pentru 81% dintre copiii cu pielea cu tendință de iritatie*.

Acest produs La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M Balsam cu tripla actiune 200 ml Eco-Tube din categoria Corp si Piele se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

94.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Fixativ cu fixare puternica Fix It Spray, 300ml, Londa Professional
Rame ochelari de vedere dama Vogue VO4280 323
ISOSTAR ENDURANCE HIGH CARB BAR 3X40G
Ulei hidrofil pentru curatarea fetei Hyaluron Olive Dive, 150 ml, Trimay
Skip Hop Sticla din otel inoxidabil cu pai, Bufnita, 350 ml
Revidox, 30 capsule, Actafarma
Ulei esential de Geranium, 5ml, Steaua Divina
Gel de dus concentrat Flori de Camp, 100ml, Yves Rocher
Rame ochelari de vedere barbati Vupoint 8707 C2
chevron-right-circle