Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. Vichy Dercos Sampon purificator...

Vichy Dercos Sampon purificator si anti-matreata 250 ml

Datorită formulei exfoliante blânde, DERCOS Șampon Antimătreață Purificator K îndepărtează mătreața, excesul de sebum și impuritățile, chiar și pe cele aderente. Formulă hipoalergenică, testată pe scalp sensibil. Potrivit pentru utilizare zilnică. Formula cu pH 5,5 (pH-ul natural al scalpului) ajută la reechilibrarea microbiomului scalpului. Ingrediente active: 1,3% Acid salicilic + 1% Pirocton Olamină + Glicerină care elimina matreata, calmeaza senzatia de mancarime de la nivelul scalpului si reduce cantitatea de sebum.

Acest produs Vichy Dercos Sampon purificator si anti-matreata 250 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

88.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spuma de curatare pentru ten Balancing Cica, 100ml, Tenzero
Pediakid Fier + Vitamine B Sirop 125 ml
Novexpert Gel purifiant trio zinc, 30ml
Trust My Sister Serum pentru varfuri porozitate ridicata, 40ml
Primii Pasi R0150 - Biberon Borosilicat (Sticla) 240 Ml Roz
Masturbator Dash, 1 bucata, Romp
Ulei esential de Tea Tree Bio, 10ml, Ellemental
Paine uscata cu dovleac Spliits, 130g, Orgran
Ceai de vasc, 50g, AdNatura
chevron-right-circle