Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. La Roche-Posay Effaclar Serum...

La Roche-Posay Effaclar Serum Ultra-Concentrat pt exfoliere zilnica 30 ml

Noul Effaclar Serum este formulat cu un complex de acizi complementari ultra-concentrati,asociati cu Niacinamida cu efect calmant. Acidul Salicilic deblocheaza porii de acumularea de sebum. LHA netezeste delicat suprafata pielii. Acidul glicolic contribuie la refacerea pielii. Nu necesita clatire si confera pielii un aspect proaspat,curat si purificat. Serul Effaclar este potrivit pentru tenul adult cu tendinta acneica. Ingrediente: AQUA / WATER, ALCOHOL DENAT., PROPANEDIOL, GLYCOLIC ACID, NIACINAMIDE, DIMETHYL ISOSORBIDE, PENTYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, CITRIC ACID, PEG-30 GLYCERYL COCOATE, CAPRYLOYL, SALICYLIC ACID, BIOSACCHARIDE GUM-1, MALTODEXTRIN, PHYTIC ACID, POLYQUATERNIUM-10, PARFUM / FRAGRANCE. Mod de utilizare: Agitati bine inainte de utilizare.Aplicati pe toata fata,seara. Precautii: În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă din abundență. Utilizați în asociere cu un produs de protecție solară zilnică (cel puțin SPF 15). Nu aplicați pe răni deschise. Prezentare: 30 ml

Acest produs La Roche-Posay Effaclar Serum Ultra-Concentrat pt exfoliere zilnica 30 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

193.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ISOSTAR BIDON GOLD 1L
LARINGO SPRAY 20ML
Peeling facial cu granulatie grosiera Aloe Power Of Plants, 75ml, Lirene
Paleta de farduri 5 In A Box Mini 020 - Soft Rose Look, 4g, Catrice
SparX, bomboane berry (fructe de padure), tub 30 g
LA ROCHE POSAY TOLERIANE SENSITIVE CREMA HIDRATANTA UNIFORMIZARE LIGHT 50ML
Baton proteic Salted Caramel, 60g, Grenade
Perna pentru apa calda cu husa anatomica cu banda de fixare pe corp Rosie, 2l, Sanger
BronhoSuport 7 plante + miere, 100 ml, Naturalis
chevron-right-circle