Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Acasa
  4. /
  5. VICHY Dercos Sampon Anti-Matreata...

VICHY Dercos Sampon Anti-Matreata pentru par uscat 390 ml

Descriere: RECOMANDAT DE CĂTRE MEDICI DERMATOLOGI: Un șampon pentru păr uscat care tratează mătreața la bază. - Elimină până la 100% mătreața vizibilă.* - Acțiune anti-recidivă până la 6 săptămâni.** - După 4 săptămâni, microbiomul este reechilibrat.*** - Calmează scalpul pentru a ajuta la ameliorarea mâncărimii și a disconfortului. * Test de consum pe 262 de persoane după 2 săptămâni de utilizare regulată – Italia. ** Studiu clinic pe 45 de persoane după 4 săptămâni de utilizare și 6 săptămâni de remanență. *** Studiu clinic cu urmărire a principalelor microorganisme implicate în mătreață, 56 de persoane cu 3 aplicări pe săptămână timp de 4 săptămâni. Utilizare: La prima aplicare, lăsați să acționeze timp de 2 minute și apoi clătiți. La aplicarea urmatoare, masați șamponul în păr și apoi clătiți. Durata recomandată a tratamentului: 4 săptămâni. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Ingrediente: AQUA / WATER - SODIUM LAURETH SULFATE - GLYCOL DISTEARATE - DIMETHICONE - COCO-BETAINE - GLYCERIN - CARBOMER - CI 19140 / YELLOW 5 - CITRIC ACID - MENTHOL - 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL - PPG-5-CETETH-20 - SALICYLIC ACID - SELENIUM SULFIDE - SODIUM BENZOATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM HYDROXIDE - TOCOPHERYL ACETATE - PARFUM / FRAGRANCE *Lista de ingrediente aferentă produselor noastre este actualizată în mod constant. Vă invităm să consultați ambalajul produsului pentru cea mai actualizată listă de ingrediente, astfel încat să vă puteți asigura că acesta este potrivit pentru dumneavoastră.

Acest produs VICHY Dercos Sampon Anti-Matreata pentru par uscat 390 ml din categoria Acasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

100.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Farmec Ultrarezistent - Lac Pentru Unghii n Diferite Nuanţe - 2
Crema de curatare Vitamin C, 250ml, Garnier
Chlorella, 30 capsule, Herbagetica
Baton cu aroma de cicolata alba si zmeura cu proteine, 50g, Trek
Rame ochelari de vedere barbati Dolce&Gabbana DG5101 501
Chec fara zahar cu bucatele de ciocolata, 200g, Diablo
Ulei de dus cu cocos pentru piele uscata, 560ml, Cottage
Gluten din grau, 250g, SanoVita
Crema reparatoare pentru maini, 100 ml, Ceramol
chevron-right-circle