Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Suplimente alimentare
  4. /
  5. Creatina
  6. /
  7. 100% Creatina monohidratata micronizata...

100% Creatina monohidratata micronizata cu banana-ananas, 300g, Vitabolic

Creatina monohidrat este cea mai studiata si mai frecvent utilizata forma. Un numar mare de cercetari indica faptul ca este sigura si eficienta, iar noile forme de creatina ar trebui comparate cu acesta.  Aceasta forma este alcatuita dintr-o molecula de creatina si o molecula de apa. O substanta micronizata este o pulbere foarte fina, ale carei particule sunt masurate in microni ca diametru, si au o solubilitate crescuta. Creatina este o substanta care apare ȋn mod natural ȋn celulele noastre musculare, ȋn primul rand ȋn jurul tesutului muscular scheletic, unde poate fi gasita aproximativ 95% din rezerva de creatina a organismului. Restul este stocata pe tot cuprinsul organismului. Acest metabolit care apare ȋn mod natural a fost reprodus ca monohidrat de creatina ȋn scopul suplimentarii dietei. Este folosit pentru producerea si modularea energiei celulare.

Acest produs 100% Creatina monohidratata micronizata cu banana-ananas, 300g, Vitabolic din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

69.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Immunite Bio, 20 fiole, Santarome Bio
DUCRAY KERACNYL REPAIR CREMA 50ML
Bandaj elastic Peha-Fix 12cm x 4m, 1 bucata, Hartmann
Bye Bye Blemish Lotiune tonica Hazel Tea Tree, 130 ml
Rame ochelari de vedere barbati Fossil FOS 7178/G RCT
ASLAVITAL FRUMUSETE DE POVESTE, 30 capsule
Quixx soft x 30 ml
Allaitement, 20 capsule, Manhae
La Roche-Posay Toleriane Fond de Ten Corector Fluid SPF 25 30ml 11 Light Beige
chevron-right-circle