Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Suplimente alimentare
  4. /
  5. Stres si anxietate
  6. /
  7. Ashwagandha KMS-66, 120 capsule,...

Ashwagandha KMS-66, 120 capsule, Vitabolic

Ashwagandha este cea mai populara planta din India si a fost folosita timp de secole ca tonic revitalizant si remediu in Ayurveda, vechiul sistem indian de medicina traditionala, naturala. Exista multe studii care arata ca radacina consumatoare de ashwagandha este eficienta in imbunatatirea capacitatii organismului de a se adapta la stres si de a oferi un sentiment mai bun de sanatate. Principalele ingrediente active ale ashwagandha sunt withanolides, un tip de alcaloid care se gaseste de obicei in ashwagandha. Se crede totusi ca cheia eficientei ashwagandha este activitatea combinata a diferitelor constituenti ai acesteia, cum ar fi flavonoide, saponine, colina, glicozide, cumarine, minerale, uleiuri esentiale.

Acest produs Ashwagandha KMS-66, 120 capsule, Vitabolic din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

69.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Unt solid pentru maini si corp cu buriti si bergamota Keep Calm, 80ml, La Saponaria
Plant Protein, 400g, Your Super
Spuma de curatare pentru acnee si piele grasa, 150 ml, Ceramol
Ceai Dermatofitus, 90g, Faunus Plant
Teste glicemie IME-DC BASIC 1003, 2 flacoane x 25 teste
Inel pesar silicon cerclaj cu dren - 2
Ser anti-age Samay, 30 ml, Sesderma
Fluid SPF 50+ Triasorb fara parfum, 50ml, Avene
TIS FARMACEUTIC CERATIS SOLUTIE AURICULARA 20ML
chevron-right-circle