Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ISO UltraWhey Gold Chocolate Caramel, 900g, Vitabolic

Izolat proteic Volactive UltraWhey 90 instant este obtinut din zer de branza dulce folosind micro si ultrafiltratrea la presiune si temperatura joasa. Folosind aceste tehnici de procesare specializate si cunostinte de neegalat in industrie, Volactive UltraWhey ofera o proteina din zer naturala nedenaturata si completa cu toate fractiile proteice intacte. Enzime digestize DigeZyme care fac ca digestia sa fie usora si absorbtia sa fie maxima. Preparat probiotic LactoSpore(Bacillus coagulans) foarte benefic pentru flora intestinala, care conform studilor are un rol esential in recuperarea musculara. Glutamina Kyowa, producator cu o experianta de peste 60 ani si care prin procesul de fermantare obtine aminoacizi de calitate superioara.

Acest produs ISO UltraWhey Gold Chocolate Caramel, 900g, Vitabolic din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

189.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema antirid Predermine TN, 50ml, Darphin
Infuzie rece eco din ghimbir si turmeric, 10 plicuri, Cupper
Apivita Deo roll-on Fresh, 50ml
Masca de reparare intensiva pentru par deteriorat Visible Repair Mask Mini, 30ml, Londa Professional
Apa de parfum Les Secrets Bois D'Or 712, 50ml, Equivalenza
Guarana cu Mate, 30 capsule, Parapharm
Suzeta albastra simetrica din silicon Bonjour Paris 0-6 luni, 2 bucati, Canpol babies
Gel de dus ananas si cocos, 250ml, Cottage
Rame ochelari de vedere unisex Lucetti LT-88360 C1
chevron-right-circle