Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

ISO UltraWhey Gold Ciocolata, 900g, Vitabolic

Izolat proteic Volactive UltraWhey 90 instant este obtinut din zer de branza dulce folosind micro si ultrafiltratrea la presiune si temperatura joasa. Folosind aceste tehnici de procesare specializate si cunostinte de neegalat in industrie, Volactive UltraWhey ofera o proteina din zer naturala nedenaturata si completa cu toate fractiile proteice intacte. Enzime digestize DigeZyme care fac ca digestia sa fie usora si absorbtia sa fie maxima. Preparat probiotic LactoSpore(Bacillus coagulans) foarte benefic pentru flora intestinala, care conform studilor are un rol esential in recuperarea musculara. Glutamina Kyowa, producator cu o experianta de peste 60 ani si care prin procesul de fermantare obtine aminoacizi de calitate superioara.

Acest produs ISO UltraWhey Gold Ciocolata, 900g, Vitabolic din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

189.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

BIODERMA ABCDERM H2O APA MICELARA 100ML
Sapun lichid Pure, 500ml, Farmec
Vopsea permanenta 6/46 Extra Rich, 60ml, Londa Professional
Bautura energizanta cu vanilie Rego Rapid Recovery, 1.6kg, SiS
SECOM ECHINACEA COPII PICATURI ORALE 29.6ML
Kraute Balsam protector pentru buze 4.8g
Capsule pentru par si unghii Novophane, 60 capsule, ACM
Toner de fata Boosting Tone Brightening Madagascar Centella, 210 ml, Skin1004
Bioderma Sensibio DS + Crema Calmanta 40 ml
chevron-right-circle