Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gluconat de zinc, 90 capsule, Vitabolic

Gluconatul de zinc este sarea de zinc a acidului gluconic. Mai mult decat atat, este un supliment alimentar popular si o buna sursa de zinc. Putem gasi acidul gluconic in surse naturale, dar pentru prepararea suplimentului, industriile produc acid gluconic prin fermentarea glucozei prin Aspergillus niger sau unele specii de ciuperci. Zincul este implicat in metabolismul carbohidratilor, utilizarea glucozei si productia de insulina. Pentru antrenamentele de durata va incarca muschii cu energie. Este un mineral esential implicat in majoritatea proceselor metabolice din organismul uman.

Acest produs Gluconat de zinc, 90 capsule, Vitabolic din categoria Suplimente alimentare se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai Tensoplant, 175g, Aroma Plant Bonchis
Crema gel pentru ochi Water Drench Hyaluronic Cloud Eye Gel, 15ml, Peter Thomas Roth
Emetisan cu ghimbir si lamaie, 20 jeleuri, Dacia Plant
Apivita Balsam pentru buze cu unt de cacao, 4.4g
Sirop natural de macese presat la rece, 250ml, Steaua Divina
Gene false Couture Naked Drama Chiffon, 1 pereche, Kiss
Balsam facial regenerator, Ecorces & Graines, 50 ml, Oppidum
Deodorant-antiperspirant H3 Passion, 150ml, Gerovital
Ciocolata amaruie cu 70% cacao, 100g, Gepa
chevron-right-circle