Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Bureti machiaj
  6. /
  7. Buretel pentru aplicarea machiajului...

Buretel pentru aplicarea machiajului Better Than Perfect Professional & Soft Touch, 1 bucata, Eveline Cosmetics

Buretele de machiaj Better Than Pefect este un produs indispensabil in colectia fiecarei iubitoare de machiaj. Fabricat din spuma moale, poroasa, nu contine latex, ceea ce il face sigur chiar si pentru pielea cea mai sensibila. Forma sa unica in forma de ou si flexibilitatea garanteaza aplicarea precisa a produselor cosmetice preferate, oferind o acoperire uniforma, fara dungi. Buretele se adapteaza cu usurinta la contururile fetei, permitand aplicarea fara efort a produselor in zonele greu accesibile, cum ar fi in jurul ochilor sau nasului.Versatilitatea, usurinta in utilizare si culoarea frumoasa il fac un must-have in fiecare geanta de machiaj!

Acest produs Buretel pentru aplicarea machiajului Better Than Perfect Professional & Soft Touch, 1 bucata, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

19.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Niavis Matcha Pulbere Ecologica BIO, 60g
Pudra proteica cu aroma de Peach Ice Tea Clear Isolate, 500g, Weider
Sos salsa picant Mild Fire, 185g, Ay Maria
Tensiometru R3-I, 1 bucata, Omron
Mix proteic pentru germinare Bio, 200g, Germline
GNC TRIPLE STRENGTH L-CARNITINE LIQUID 3000 MG FRUIT PUNCH 473ML
TISderm lipstick protector, 4g
Centura elastica de sustinere pentru gravide Gerda marimea 3 (M-XL) bej, 1 bucata, Tonus Elast
Periuta de dinti Easy Clean Soft, 1 bucata, Biorepair
chevron-right-circle