Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Creion de buze gel Variete Gel Matt Waterproof 05 Angel Nude, 1.3g, Eveline Cosmetics

Creionul de buze Variete waterproof evidentiaza perfect conturul buzelor. Se poate folosi si ca ruj, acoperind in totalitate buzele. Formula usoara, foarte pigmentata, permite o aplicare placuta si nu deterioreaza pielea delicata a buzelor. Netezeste structura buzelor, conferind un efect optic de buze mai pline, scotandu-le in evidenta. Creionul aluneca usor pe buze si le invaluie in culoare. Nuantele naturale sunt potrivite atat pentru machiajul de zi, cat si pentru cel de seara.

Acest produs Creion de buze gel Variete Gel Matt Waterproof 05 Angel Nude, 1.3g, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

21.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Utipro plus AF, 15 capsule, Montavit
Biscuiti integrali cu 7% fibre Matinale, 330g, Campiello
Lotiune de corp cu extract de orez bio si seminte de chia Skin Nutries Healthy Habit, 400ml, Elmiplant
Piure de morcovi, dovleac si orez Bio, 2 x 200g, BabyBio
Toner Dermajours Cell Toxing, 250ml, Medi-Peel
Creion de sprancene Eye Brow Stylist 015 - Ashy Drama, 1.4g, Catrice
Perna pentru picioare - perna anti-varice
Spuma demachianta Intral, 125ml, Darphin
Baton vegan cu cacao Raw Coco, 50g, Raw Bite
chevron-right-circle