Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Dieta si nutritie
  4. /
  5. Produse naturale
  6. /
  7. Desert Budinca de ciocolata,...

Desert Budinca de ciocolata, 10 plicuri, Nupo

O textura cremoasa si fina, cu o aroma bogata de ciocolata, care este foarte savuroasa. Gustul intens al ciocolatei este delicios.
Este un produs de inlocuire totala a unei diete zilnice pentru controlul greutatii, cu un continut foarte redus de calorii (VLCD). Prin inlocuirea tuturor meselor zilnice cu 6 portii din Dieta Nupo de Slabit se vor obtine aproximativ 800 kcal pe zi. Dieta Nupo asigura cantitatea corecta de micro si macronutrienti, proteine, vitamine si minerale esentiale organismului, pentru a obtine eficient si in siguranta rezultatul dorit.

Acest produs Desert Budinca de ciocolata, 10 plicuri, Nupo din categoria Dieta si nutritie se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

109.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ochelari de soare dama Polaroid PLD 4165/S/X 807 WJ
Șampon Fortifiant Cu Urzică și Vitamina E
NUTRICOLOR NB00666 VOPSEA PAR 6.66 RED RUBY 140ML
Masca fortifianta pentru par deteriorat Coconut Miracle Oil, 300ml, OGX
Masca contur ochi Hidrogel Antiage, 1 bucata, Gerovital
Glezniere elastice M, 2 bucati, Sana Est
Omega 3 Marinol 1000 mg, 60 capsule
Crema de corp Hydro Active Hyaluron Body,150ml, Dr.Grandel
Extract din muguri de migdal, 50ml, PlantExtrakt
chevron-right-circle