Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Paleta de farduri cu 9 culori Look Up Take Me On, 10.8g, Eveline Cosmetics

Doriti sa va evidentiati privirea, sa va conturati ochii si sa le subliniati trasaturile? Paleta pentru machiajul ochilor Eveline Look Up Take Me On ofera posibilitatea crearii celor mai fantastice variante de machiaj pentru ochi. Contine nu doar unul, ci mai multe farduri de ochi compacte, care se completeaza ideal cromatic si pot fi combinate perfect pentru a crea diferite tipuri de machiaj – de la unul discret de zi la unul indraznet de seara. Fiecare fard ofera o acoperire uniforma de culoare, se aplica usor, se estompeaza bine si se combina cu alte farduri, fara a crea gradiente vizibil nedorite.

Acest produs Paleta de farduri cu 9 culori Look Up Take Me On, 10.8g, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

34.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Anticarcel, 56 comprimate
IT'S SKIN Spuma curatare nutritiva Struguri verzi 150ml
Genunchiera XL (Marimea5), 44-48cm, Octacare
Sumac solnita reutilizabila, 50g, Solaris
KLORANE SAMPON EXTRACT DE MANGO 200ML
Neutrogena Crema pentru picioare intens reparatoare 50ml
DUCRAY ANAPHASE+ SAMPON 200ML 1+1 50% REDUCERE LA AL 2-LEA PRODUS
NeuroAge, 60 capsule
Ceai de galbenele flori, 50g, AdNatura
chevron-right-circle