Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Ruj
  6. /
  7. Ruj lichid mat Wonder...

Ruj lichid mat Wonder Match Creamy No. 12 Charming Red, 6.8ml, Eveline Cosmetics

Ruj lichid mat cu efect de lunga durata, confortabil de utilizat, cu o formula de ingrijire. Luminozitate si culoare care dureaza ore intregi, pigmenti intensi si efect mat. Rujul lichid este bogat in ingrediente hranitoare precum : squalan, colagen si acid hialuronic. Colagenul strange, hidrateaza si regenereaza pielea uscata a buzelor. Acidul hialuronic nu numai ca hidrateaza pielea, dar ii imbunatateste si fermitatea si elasticitatea, precum si imbunatateste conturul buzelor.

 

Acest produs Ruj lichid mat Wonder Match Creamy No. 12 Charming Red, 6.8ml, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

27.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

DACIA PLANT Normocolesterol, 60 comprimate
Apa de parfum Les Secrets Citrus Vert 713, 50ml, Equivalenza
Crema cu protectie solara si spectru larg pentru copii si adulti SPF50+ S, 50ml, Pharmaceris
Luciu bio de buze cu ulei de ricin Rouge Grenat, 8ml, Charlotte Bio
Ser regenerant pentru ochi, 15ml, Sabio
Astarte, 14 capsule
Dologel gel pentru masaj gingival 15ml
Astenor Perform 16 plicuri
Merisoare ecologice indulcite cu suc de mere, 125g, Niavis
chevron-right-circle