Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ulei pentru buze Wonder Match Soft Touch Tinted No 05 Watermelon Juice, 5ml, Eveline Cosmetics

Ulei de buze cu formula de ultra ingrijire. Cosmetic inovator pentru buze care hidrateaza si hraneste epiderma delicata, in timp ce coloreaza subtil buzele. Evidentiaza frumusetea buzelor fara a le usca. Formula de ingrijire cu Tint lasa un strat delicat de culoare pe buze si le face sa para mai mari si mai pline. Pentru a spori efectul, aplicati cat de mult cosmetic aveti nevoie. Straturile ulterioare imbunatatesc culoarea buzelor. Senzatia de racoare subtila face aplicarea uleiului si mai placuta.

Acest produs Ulei pentru buze Wonder Match Soft Touch Tinted No 05 Watermelon Juice, 5ml, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Spray organic pentru definirea parului cret si ondulat Wake Up Curl, 150ml, Naturigin
Synocam 200 mg/500mg 10 comprimate Dr.Reddys
Niavis Apa de Trandafiri, 100ml
Babymoov Set 5 lingurite de silicon
Propolis C + echinaceea, 30 comprimate
Balsam de par hidratant Goat Milk, 200ml, Vellie
Serum revitalizant cu 70% extract de ciuperca chaga + 5% squalane+ 5ppm colagen, 30ml, Kaine
Masca de fata cu castravete Pure Essence, 20ml, Holika Holika
Ochelari de soare dama Polaroid PLD 4069/G/S/X 086/LA
chevron-right-circle