Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ulei pentru buze Wonder Match Soft Touch No 02 Delicate Rose, 5ml, Eveline Cosmetics

Ulei hranitor care protejeaza, infrumuseteaza si scoate in evidenta culoarea naturala a buzelor.Textura non-grasa, nelipicioasa a uleiului face ca buzele sa obtina un efect de oglinda. Uleiul poate fi folosit fie ca produs cosmetic de ingrijire, fie pe orice ruj ca strat superior pentru a adauga volum lucios. Formula originala de ingrijire a buzelor, imbogatita cu un complex de uleiuri naturale, hraneste, protejeaza, inmoaie si revitalizeaza instantaneu buzele.

Acest produs Ulei pentru buze Wonder Match Soft Touch No 02 Delicate Rose, 5ml, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

29.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de teci de fasole, 50g, Plafar
Crema antirid pentru zona ochilor si a gurii de zi si noapte Okinawa Green Caviar, 15ml, Yoskine
Vopsea semipermanenta Trendy Colors N1, 50ml, Loncolor
Dacia Plant Emetisan 20 jeleuri
Ceai Wellbeing mereu tanar, 17 plicuri, Yogi Tea
Rame ochelari de vedere copii Polarizen S302 C30
ALWAYS Platinum Night, 5 bucati
Crema antirid si lifting de zi pentru ten 50+ Bio Collagen Alga Kombu, 50ml, Yoskine
ZIAJA Gel cremos pentru igiena intima cu acid lactobionic, 500 ml
chevron-right-circle