Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Pudra de fata
  6. /
  7. Pudra pulbere translucida cu...

Pudra pulbere translucida cu lavanda si squalan Variete, 5g, Eveline Cosmetics

Asigura un machiaj impecabil si de lunga durata cu pudra translucida fixatoare ultra Variete de la Eveline, imbogatita cu lavanda si squalane. Aceasta pudra translucida fina fixeaza machiajul si ofera un finish mat, fara a incarca tenul. Formula sa usoara si non-comedogenica este ideala pentru toate tipurile de ten, asigurand un aspect natural si radiant. Imbogatita cu lavanda si squalane, pudra nu doar fixeaza machiajul, ci si ingrijeste pielea, oferindu-i hidratare si calmare.

Acest produs Pudra pulbere translucida cu lavanda si squalan Variete, 5g, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

39.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Crema de noapte Black Pine, 40ml, Korres
Crema anti-aging pentru fata Triple Collagen P. Squalane, 50ml, Trimay
Ceara elastica perle naturala cutie, 1000ml, Cupio
Femiplante 30 capsule Schaper & Brummer
STAMATIN 30 CAPSULE
Biofen 200 mg 10 capsule moi Biofarm
SESDERMA LACTYFERRIN DEFENSE SIROP X120ML
Piure de prune fara gluten, 2 x 104g, Plasmon
BIODERMA ATODERM INTENSIVE BALSAM 75ML + SOS SPRAY 50ML 70% CADOU
chevron-right-circle