Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Rimel
  6. /
  7. Mascara Extension Volume Waterproof,...

Mascara Extension Volume Waterproof, 10ml, Eveline Cosmetics

Ingroasa si separa genele, conferind un efect unic de gene false. Periile elastice patentate de Eveline Cosmetics au fost facute folosind cele mai noi materiale in tehnologia DuPoint Hytrel. Asigura un machiaj perfect, separa cu precizie si acopera fiecare geana, chiar si in coltul ochilor. Compozitia exceptionala de ingrediente active intareste si reface genele de la radacina pana la varf. Impiedica caderea lor in timpul demachierii. Genele sunt vizibil mai hranite si hidratate.

Acest produs Mascara Extension Volume Waterproof, 10ml, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Tetine gat larg Options+ Nivel 4, 2 bucati, Dr. Brown's
BERES MAGNESIUM + B6 30 COMPRIMATE FILMATE
Bila de baie efervescenta cu musetel Safe Zone, 150g, Beauty Jar
SENI ACTIVE PLUS SMALL 10BUC
Pidago Slim, 60 comprimate
DIFEEL Ulei pentru cresterea parului, 75 ml
Gel exfoliant pentru picioare, 100g, Gamarde
L'Erbolario Crema de maini cu unt de shea, 35ml
Sampon antimatreata par normal, 250ml, Petrole Hahn
chevron-right-circle