Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Gel pentru sprancene cu efect de laminare Brow&Go Ultra-Strong, 6ml, Eveline Cosmetics

Gel de sprancene cu o formula ultra puternica, efect mat. Ridica firele de par din sprancene, le aranjeaza dupa forma dorita, conferind un efect ca dupa laminare. Gelul transparent nu lasa urme, nu se desprinde pe parcursul zilei si nu da senzatia de strangere. Aplicarea se face rapid si usor datorita aplicatorului de silicon cu doua laturi care permite folosirea unei cantitati potrivite si stilizarea sprancenelor dupa forma dorita.

Acest produs Gel pentru sprancene cu efect de laminare Brow&Go Ultra-Strong, 6ml, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Sampon natural de intarire cu guaiac, Boswellia si rasina, 300ml, Yope
Zdrovit Calcidin x 60 plicuri
Seminte de susan negru, 150g, Solaris
Secom Gaba 750mg x 60 tablete
Bioderma Atoderm Ultra Crema hidratanta parfumata 500 ml
Carja ergonomica Ergodynamic neagra, 1 bucata - M
Batoane din ovaz integral cu morcov si mere +12 luni Bio, 6x23g, Organix
RheumastoPlast, 4 plasturi, Hyllan Pharma
Difuzor de arome Flame Black, 1 bucata, Ellemental
chevron-right-circle