Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Creion de buze Make a Shape Nude Beige, 0.4g, Eveline Cosmetics

Creionul este extrem de moale si va permite cu usurinta sa desenati forma dorita si sa umpleti intreaga suprafata a buzelor. Are un ascutitor care faciliteaza aplicarea precisa a machiajului de buze. Pigmentatia bogata si formula de lunga durata ii confera rezistenta indelungata, astfel veti bucura de o nuanta rafinata si un machiaj impecabil pentru ore in sir. Textura delicata, dar in acelasi timp densa si cremoasa, se distribuie uniform, umpland conturul buzelor cu culoare sau intreaga suprafata a buzelor.

Acest produs Creion de buze Make a Shape Nude Beige, 0.4g, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

La Roche Posay TOLERIANE SENSITIVE Crema hidratanta uniformizatoare MEDIUM, 50ml
Colilen sindrom intestin iritabil (IBS) 60 capsule Aboca
Ochelari de soare dama Ana Hickmann AH9354 T03
PARODONTAX PASTA DE DINTI CLASSIC 75ML
Magneziu cu Vitamina B6, 100 tablete, Solgar
AudiSpray ULtra Dop de ceara 20ml
Gel de curatare exfoliant Crystal Peeling, 100ml, Pittoresco
Deodorant natural cu piatra de alaun pentru femei Green Tea Sensation, 50ml, Biobaza
Spray volumizant Raise The Roots, 150ml, Color Wow
chevron-right-circle