Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Tus de ochi lichid Celebrities Brown, 3ml, Eveline Cosmetics

Tus de ochi ultra precis, permite realizarea unor linii super-subtire si uniforme. Textura bifazica face extrem de durabila si in conditiile cele mai extreme. Peria sa unica, super subtire, va crea o linie perfect subtire si uniforma pe pleoapa. Va permite sa corectati conturul ochilor si sa ii oferiti forma dorita. Consistenta sa in doua faze il face extrem de durabil si nu se sfarama chiar si in cele mai extreme conditii. Rezistenta maxima chiar si pe vreme foarte umeda si schimbari frecvente de temperatura.

Acest produs Tus de ochi lichid Celebrities Brown, 3ml, Eveline Cosmetics din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

14.99 Lei
Comanda Online

Alte Produse

ICROSS PICATURI OFTALMICE 8ML
Green Sugar, 4g x 25 stickuri, Laboratoarele Remedia
Trufe vegane cu ciocolata si alune 10 bucati, 100g, Nouri
Masca pentru par coloranta tratament cu Keraguard Match Super Pink Neon, 200ml, Sensido
Pasta de dinti Sensitivity & Gum Active Protect, 75ml, Sensodyne
Fond de ten Stay All Day 16h Long-Lasting Foundation 15 - Soft Creme, 30ml, Essence
Extract din muguri de Vita de Vie, 50ml, PlantExtrakt
Paravan din otel inoxidabil din doua parti
Elmiplant Sun Kids Milk Eco, SPF 30, 150 ml
chevron-right-circle