Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Set lotiune de corp & Gel de dus Aroma Selection Lotus & Rose, 2*500ml, Vivian Gray

Beneficii Aroma Selection Lotus & Rose, Set loțiune de corp & Gel de dus, Vivian Gray:Gelul de duș, îmbogățit cu parfumul irezistibil al trandafirilor și florilor de lotus, te răsfață cu o senzație revigorantă și un miros îmbătător, lăsând pielea catifelată și proaspătă. Loțiunea de corp, cu același parfum subtil, hidratează pielea în profunzime, oferindu-i o senzație de catifelare și un aspect radiant. Împreună, aceste produse transformă îngrijirea zilnică într-o experiență luxuriantă.

Acest produs Set lotiune de corp & Gel de dus Aroma Selection Lotus & Rose, 2*500ml, Vivian Gray din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

66.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Periferisan gel cu efect de incalzire pentru spate și umeri 100 ml
Masca pentru fata Hyaluronic Acid Moisture, 17g, It's Skin
Crackers Bio cu susan si chia fara gluten, 160g, La Fabrique
Tinctura de Propolis, 30 ml, ICD Apicultura
Pansamente adezive sterile, 5x7 Roval Med
Vopsea vegana 6.31 Beige Dark Blonde, 100ml, Natural Kay
Crema emolienta pentru fata DA, 40ml, Topicrem
Rame ochelari de vedere dama Furla VFU543 0700
Deodorant organic Biodeo Soft, 50ml, La Saponaria
chevron-right-circle