Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Curatare si spalare
  6. /
  7. Sapun regenerator pentru ingrijirea...

Sapun regenerator pentru ingrijirea pielii, Ecorces & Graines, 100g, Oppidum

Beneficii Oppidum Ecorces & Graines, Săpun regenerator pentru îngrijirea pielii:Îmbogățit cu argilă albă, acest săpun purifică pielea în profunzime, eliminând impuritățile și celulele moarte fără a provoca frecare sau iritații; Formula sa puternică pregătește pielea pentru reînnoirea protecției hidrolipidice, susținută de proprietățile reparatoare și antioxidante ale uleiurilor de argan, karité și floarea-soarelui; Spuma sa cremoasă și densă acoperă corpul cu o atingere moale și catifelată, asigurând o curățare eficientă;Parfumul său intens, o sinergie de uleiuri esențiale bio, combină note tonice, calde și lemnoase, oferind o experiență olfactivă revigorantă.

Acest produs Sapun regenerator pentru ingrijirea pielii, Ecorces & Graines, 100g, Oppidum din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

24.5 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Extract hidroalcoolic Menstrofit, 50 ml, Steaua Divina
Perie pentru par cu carbune Paddle, Wet Brush
Polen uscat, 100g, Albeena
Paranix sampon, 100ml
Fiole Cu Multivitamine
Enzymax Biotics Lactoza, 30 capsule, Remedia
Ulei de Corp, 150 ml, Gerovital
Masca naturala hidratanta pentru par Hydration & Smoothness, 300ml, Neboa
Dacia Plant- Ceai verde 50g
chevron-right-circle