Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sapun After Sun Oppidum LA PEAU L'ETE, 100 g, Oppidum

Beneficii Sapun After Sun Oppidum LA PEAU L'ETE, Oppidum:După utilizare, pielea ta este purificată și reparată, regăsindu-și protecția naturală.Acest săpun are dublă acțiune într-un singur produs. Saponificat la rece din materiale vegetale prețioase, săpunul tău nu este doar un simplu "săpun" (partea care curăță), ci conține și glicerină vegetală produsă natural pe durata procesului de saponificare care are loc săptămâni întregi în atelierele noastre. Această glicerină are rolul de a emolienta și înmuia pielea;În duș sau în baie, această dublă compoziție asigură o dublă acțiune simultană asupra pielii; Produsul de îngrijire a săpunului acționează în primul rând ca un agent de curățare eficient, eliminând filmul gras de pe pielea de curățat și bacteriile responsabile de mirosurile neplăcute ale corpului. În același timp, depune un strat subțire de glicerină emolientă și reechilibrantă a lipidelor, care este imediat absorbită de epidermă.

Acest produs Sapun After Sun Oppidum LA PEAU L'ETE, 100 g, Oppidum din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

28.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Set ecologic biodegradabil pentru descurcarea parului, 1 bucata, So Eco
Lysaskin Atolys emulsie hidratanta pentru piele reactiva 200 ml
Rame ochelari de vedere barbati Hugo HG 1225 086
Rezerve Tec Twist, 6 bucati, Tommee Tippee
Rame ochelari de vedere dama Armani Exchange AX3092 8213
Durex Mutual Pleasure x 10 prezervative
Masca de ochi reparatoare cu 1/2 milioane de fractii probiotice Skin Naturals, 6g, Garnier
Pasta de dinti Parodontgel, 75ml, Biorepair Plus
Vitamina D3 picaturi pentru copii, 11.7ml, Jamieson
chevron-right-circle