Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sapun masca fara parfum pentru fata, Neutre Absolu, 45g, Oppidum

Beneficii Oppidum Neutre Absolu, Săpun mască fără parfum pentru față:Rășina plantei Copaiba curăță în profunzime fără a necesita gesturi abrazive, iar spuma săpunului-mască se aplică ușor, se lasă să se usuce și se îndepărtează cu apă limpede, fără frecare; Cu un conținut de 10% surgras, săpunul-mască reface imediat pelicula lipidică protectoare a pielii, oferind nutriție și emoliere datorită compoziției sale vegetale excepționale; Fără alergeni, uleiuri esențiale sau argilă, săpunul NEUTRE ABSOLU 1/7 asigură o curățare delicată și sigură, lăsând un miros subtil de săpun vegetal.

Acest produs Sapun masca fara parfum pentru fata, Neutre Absolu, 45g, Oppidum din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

50.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Pachet special cu biscuiti Mos Craciun, Plasmon
Biberon cu desen, piersica, +3 luni, 250ml, PUR
Strepsils Mentol 24 comprimate
Pachet Mega Omega 3, 30 + 30 capsule moi, Cosmopharm
Crema hidratanta pentru maini, 50ml, Sabio
Vopsea de par Argan Oil 7.3, 50ml, Korres
Gel dus Bee My Honey, 250 ml, Apivita
Rame ochelari de vedere barbati Police VPLG79 0531
Corector pentru acoperirea firelor albe 1-0 Negru Compact Root Retouch, 3g, Palette
chevron-right-circle