Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Ulei de ingrijire pentru fata si corp, Bois de Rose, 50ml, Oppidum

Beneficii Oppidum Bois de Rose, Ulei de îngrijire pentru față și corp:Acest ulei pentru față și corp este o sinergie delicată de uleiuri prețioase și uleiuri esențiale organice, alese pentru proprietățile lor hidratante, nutritive și calmante;Uleiurile de caisă, trandafir, tărâțe de orez și migdale dulci sunt potențate de bois de rose și geranium, combinându-și puterile de regenerare și înmuiere pentru a oferi confort și suplețe mătăsoasă zonelor sensibile ale feței și corpului, cum ar fi picioarele, brațele, coatele și pieptul.

Acest produs Ulei de ingrijire pentru fata si corp, Bois de Rose, 50ml, Oppidum din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

105.0 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Jucarie moale Iepure baietel, 1 bucata, Canpol babies
Serum gene si sprancene, 10ml, La Saponaria
PHILIPS AVENT SCF080/05 SUZETE ULTRA AIR 0-6 LUNI, DESIGN FIGURINE, BAIETI X 2 BUC
Crema bio dupa barbierit cu muguri de fag calmanta si revitalizanta, 50ml, Coslys
BB Cream cu SPF50 Recovery, 30ml, Soroci
Propolis, Vitamina C naturala, echinacea, miere, 30 comprimate masticabile, Rotta Natura
Vitamina C Forte 400mg, 120 capsule, Herbagetica
Bilomag forte Circulatie, 60 capsule
Ser Expert Chemical Ampoule Niabutin, 50ml, Tenzero
chevron-right-circle