Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Serum pentru ten
  6. /
  7. Serum Timeless Bloom Bakuchiol,...

Serum Timeless Bloom Bakuchiol, 30 ml, Purito

Beneficii Serum Timeless Bloom Bakuchiol, Purito:Reducerea liniilor fine: formula avansata ajuta la diminuarea aspectului liniilor fine, conferind pielii un aspect mai uniform si luminos.Imbunatatirea elasticitatii pielii: datorita ingredientelor active precum Jeju Hydrangea si Bakuchiol, acest ser ajuta la imbunatatirea elasticitatii pielii, conferindu-i un aspect mai ferm si mai sanatos.Imbunatatirea texturii pielii: contribuie la imbunatatirea texturii pielii, conferindu-i o senzatie mai catifelata si mai neteda.Ingrediente cheie:-Extract de Hortensie Jeju: bogat in nutrienti puternici care ajuta la intarirea pielii si la reducerea aspectului ridurilor, acest ingredient ofera hrana esentiala pentru piele, contribuind la un ten mai neted si mai ferm.-Bakuchiol: Derivat din semintele de babchi, Bakuchiolul este recunoscut pentru proprietatile sale anti-imbatranire, ajutand la reducerea ridurilor si la imbunatatirea sanatatii pielii fara a provoca iritatii.-Peptide: Aceste molecule joaca un rol important in imbunatatirea elasticitatii pielii si in promovarea unei pielii sanatoase si ferme.Timeless Bloom Bakuchiol Serum este formulat pentru a fi lipsit de iritanti, astfel incat poate fi folosit de toate tipurile de piele, inclusiv de cele care au pielea sensibila.Ingrediente: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Betaine, Bakuchiol (10,000 ppm), Hydrangea Macrophylla Leaf Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Origanum Vulgare Flower/Leaf/Stem Extract. Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Allantoin, Adenosine, Cetearyl Olivate, Hydroxyacetophenone, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyisobutene, Sorbitan Palmitate, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Sorbitan Oleate, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Xanthan Gum, Arginine, Caprylyl/Capryl Glucoside, 1,2-Hexanediol.Mod de utilizare:Puteti utiliza acest ser atat in timpul zilei, cat si noaptea. Aplicati usor o cantitate potrivita de ser pe toata fata si pe gat, apoi tapotati usor pentru o absorbtie optima.Pentru a oferi pielii o hranire profunda, aplicati prin masaj un strat gros de serum de 2-3 ori pe saptamana. Bakuchiolul este suficient de delicat pentru a fi stratificat cu produsele preferate Purito Seoul. Cu toate acestea, este recomandat totusi sa efectuati un test patch pentru a va asigura de compatibilitate.

Acest produs Serum Timeless Bloom Bakuchiol, 30 ml, Purito din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

117.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai Rostopasca iarba D130, 50g, Fares
Meltus Sirop Expectolin Copii, 100ml Solacium
Lactiferon Plus, 20 comprimate, Meditrina Pharmaceuticals
Lac pentru unghii Sheer Beauties Nail Polish 030 - Kiss The Miss, 10.5ml, Catrice
Sampon restructurant cu proteine de casmir si keratina Keratina e Cachemire, 250ml, Bottega Verde
Techir Sampon solid natural regenerant namol si ricin, 120 g
Proteina din zer cu aroma de ciocolata cu lapte, 924g, Ghost
Fisioreve Picături 20 ml
Sampon antimatreata grasa Neopur, 150ml, Rene Furterer
chevron-right-circle