Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Sapun cu miere si ceara de albine, 100 g, Apidava

Mierea de cimbrisor este un cicatrizant prin excelenta, cunoscuta pentru proprietatile sale dermatologice. Este antiseptic, tonifianta si antioxidanta. Ceara de albine este folosita pentru latura sa hranitoare. Protejeaza si oxigeneaza epiderma lasand pielea perfect hidratata.Ingrediente:Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Citrus aurantium dulcis ( orange) peel oil, Limonene, Glycerin, Palm acid, Palm Kernel Acid, Cera Alba (Beeswax), Sodium Chloride, Hydrogenated starch hydrolysate ( Sorbitol ), Mel (Honey) Extract,  Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, CI 77891 ( Titanium Dioxide), Linalool, Citral, CI47005 Aluminium Hydroxide, CI73360 ( Red 30 Lake), Geraniol, Citronelol.Mod de utilizare:Aplicati pe pielea umeda prin spumare si apoi clatiti usor cu apa curate. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curata

Acest produs Sapun cu miere si ceara de albine, 100 g, Apidava din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Creion de sprancene Eye Brow Stylist 035 - Brown Eye Crown, 1.4g, Catrice
Proctinum Set Supozitioare, 10 bucati + servetele umede, 72 bucati CADOU
Spray nutritiv pentru bebelusi si copii Bioskin Junior, 100ml, Salcura
Suc Aloe vera micropulpa pur bio, 500ml, Health Nutrition
Tinctura de rostopasca, 200ml, Faunus Plant
EVY TECHNOLOGY Spuma de fata si corp SPF 50 Copii, 150 ml
Ruj & Blush 2 in 1, BERRY RED 04, 3,5 g, Blondesister
Alevia Ginseng siberian, 30 comprimate
Doina Emulsie Cu Extract De Castraveți
chevron-right-circle