Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sapunuri solide
  6. /
  7. Sapun hexagonal lavanda, 100g,...

Sapun hexagonal lavanda, 100g, Apidava

Mierea de cimbrisor este un cicatrizant prin excelenta, cunoscuta pentru proprietatile sale dermatologice. Este antiseptica, tonifianta, antioxidanta. Lavanda este cunoscuta pentru proprietatile sale relaxante si linistitoare. Moale si cremoasa, veti fi cuceriti de mirosul delicat al acestui sapun.Ingrediente:Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Glycerin, Lavandula Hybrida (Lavandin) Oil, Palm Acid, Parfum (Fragrance , Palm Kernel Acid, Hydrogenated Starch Hydrolysate ( Sorbitol), Sodium Chloridem, Mel (Honey) Extract, CI 77007 ( Ultramarines), Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene.Mod de utilizare:Aplicati pe pielea umeda prin spumare si apoi clatiti usor cu apa curate. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curata

Acest produs Sapun hexagonal lavanda, 100g, Apidava din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Blephagel, 30g, Thea
Jucarie pentru patut sau carucior Pastel Friends, 1 bucata, Canpol babies
Ruj tint mat Blur Fudge 03 Musky, 5.5g, Rom&nd
Crema de corp Skin Repair, 325ml, O'Keeffe's
Apa Puternic alcalina pH 8,28, 1000ml, D ORA
LA ROCHE-POSAY Effaclar Gel Spumant Purifiant+M pentru pielea grasă cu tendință acneică, anti-imperfecțiuni 400ml
Gel Coupeliac pentru piele sensibila si cuperozica, 20ml, Zdrovit
Ulei pur de avocado, 250ml, Nutrific
Masca faciala calmanta cu ceai verde, 23ml, When Beauty
chevron-right-circle