Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Frumusete si ingrijire
  4. /
  5. Sapunuri solide
  6. /
  7. Sapun exfoliant scortisoara, unt...

Sapun exfoliant scortisoara, unt de shea, 200g, Apivita

Scortisoara, pe langa efectul antiinflamator pe care il are asupra pielii, indeparteaza mirosurile neplacute de pe maini (ceapa, usturoi, peste). De asemenea, ofera o placuta stare de relaxare. Portocala – estompeaza petele, diminueaza ridurile, vindeca cicatricile.Ingrediente:Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Palm Kernel Acid, Glycerin, Cinnamomum Zeylanicum Bark Powder, Parfum / Fragrance, Butyrospermum Parkii ( Shea) Butter, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Sodium Chloride, Limonene, Cinnamal, Phenoxyethanol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Coumarin, Isoeugenol, Linalol, Citral, Hydroxycitronellal.Mod de utilizare:Aplicati pe pielea umeda prin spumare si apoi clatiti usor cu apa curata. In caz de contact cu ochii clatiti din abundenta cu apa curate. Nu utilizati pentru igiena intima.

Acest produs Sapun exfoliant scortisoara, unt de shea, 200g, Apivita din categoria Frumusete si ingrijire se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

17.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Colafast Colagen Rapid, 30 capsule
Fistic copt si sarat, 75g, Solaris
NIVEA 85063 LIP CARE TRATAMENT 4.8G
COMPEED PLASTURE PENTRU BASICI MIC 6BUC
Rame ochelari de vedere dama Polarizen TL3684 C1
Ochelari de soare dama Polarizen AT8433 C1
CETEBE IMUNO-ACTIVE 60 CAPSULE
RILASTIL ELASTICIZING - Ulei ingrijire piele sensibila, inelastica, cu cicatrici, 80 ml
Collagen 500mg, 30 capsule, Cosmopharm
chevron-right-circle