Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Bomboane mix perle, 100g, Apidava

Miere este recunoscută ca fiind:– cel mai rapid și puternic energizant natural cunoscut;– extrem de ușor de asimilat de către organism;– puternic antiinfecțios natural;– puternic stimulent al digestiei și al metabolismului;– ajuta la eliminarea promptă a toxinelor din organism;– utilă în menținerea echilibrului endocrine.Ingrediente: Zahar, sirop de glucoza, miere 5%, propolis 1,2%, arome naturale de zmeura 0,2%, de afine 0,2%, de lamaie 0,1%, colorant: E133 si E124, curcuma, acid citric. La capitolul coloranți, nu trebuie să vă sperie denumirile cu E. Sunt coloranți alimentari naturali permiși în anumite limite și fără efecte adverse observate până acum.Mod de utilizare: 1 bomboana la 3-6 ore. A nu se depasi doza zilnica recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana copiilor sub 3 ani.A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de surse de caldura.

Acest produs Bomboane mix perle, 100g, Apidava din categoria Nutritie sanatoasa se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

8.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ser restructurant Derm Repair, 30ml, Institut Esthederm
NIVEA 80131 CREMA CARE 200ML
Spray pentru volum si redefinirea buclelor Acticurl, 250ml, Activilong
Eva Intima Gel lubrifiant Vagil, 75ml
Clinell servetele umede dezinfectante, 70 bucati
Hidrocor Ocre 30 de purtari 2 lentile/cutie
Ayumi Gel de curatare faciala cu Neem si Tea Tree, 150 ml
OsteoEffect, 325g, Good Days Therapy
Complex de Bromelaina si Curcumin, 60 capsule, AdNatura
chevron-right-circle