Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Dibuzin, 30 comprimate, Biessen Pharma

Beneficii Dibuzin:Butiratul de calciu este un acid gras cu lanț scurt și reprezintă principala sursă de energie pentru colonocite, celulele care alcătuiesc mucoasa intestinală;Zincul și vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar;Zincul contribuie la metabolismul normal al carbohidraților, al macronutrienților și al acizilor grași;Zincul contribuie la sinteza normală a proteinelor și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;Fără gluten;Adaptat persoanelor cu intoleranță la lactoză;Ingrediente active:Cantitate/ comprimat % VNR*Butirat de calciu 500 mg Zinc 5 mg 50%Vitamina D3 12,5 mcg (500 U.I.) 250%*VNR - Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011Mod de administrare:Adulți și copii peste 12 ani: doza recomandată este de 1-2 comprimate pe zi, preferabil dimineața și seara, între mese. Precautii / Atentionari:A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat și un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la vederea și îndemâna copiilor mici.Păstrare: A se păstra la loc răcoros și uscat, la temperaturi sub 25oC.

Acest produs Dibuzin, 30 comprimate, Biessen Pharma din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

72.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Rame ochelari de vedere dama Love Moschino MOL586 086
Plasture pentru negi cu acid salicilic si fenol
Apivita My Color Elixir Vopsea de par, N6.87
KEBENE FORTE 80MG 25 CAPSULE MOI
ProIBS, 10 plicuri, C. Hedenkamp
Unguent Galbenele si Propolis, 50 ml, Faunus Plant
Bebelo Detergent lichid, 1,5l
Vitamina C 1000 mg Lipozomala 20 fiole Marnys
Ser facial - peptide, Snoxin II, 30ml, Indeed Labs
chevron-right-circle