Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Salvestrol Shield, 500 mg, 60 capsule, Naturally Pure

Beneficii Salvestrol Shield:Produs original Naturally Pure Products, Noua Zeelandă;Extracte NESEM® – metodă unică de identificare și extracție a salvestrolilor;Formulă cu 350 de puncte salvestroli per capsulă;Recomandat în profilaxia afecțiunilor neoplazice;Potrivit pentru celiaci, intoleranță la lactoză, vegetarieni și vegani;Nu conține gluten, conservanți, substanțe chimice, îndulcitori, arome, amidon, grâu, porumb, soia, zahăr și lactate;Ingrediente non-OMG.Ingrediente:500 mg amestec complex de extracte naturale compus din:360 mg ingrediente active: seminte de struguri (Vitis vinifera), dovleac japonez ( Curcubita maxima) , extracte din citrice ( Citrus extract)140 mg agent de incarcare : faina de orez.Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzand un amestec propriu de citrice, extract de seminte de struguri, extract de dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.Mod de administrare:2 capsule/zi (dimineața, cu 30 min înainte de masă), adulți;1 capsulă/zi (cu 30 min înainte de masa de dimineață sau cea de prânz), copii;Pentru prevenirea cancerului se recomandă de la 350 până la 2000 de puncte/zi.Pentru persoanele cu risc mai mare (antecedente personale sau în familie) se recomandă 2000 puncte/zi, luate dimineața sau la prânz, cu 30 min înainte de masă;Pentru copii sub 12 ani cereți sfatul specialistului.Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate. Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și sănătoasă și un mod de viață sănătos.Pentru prevenția sau tratamentul afecțiunilor tumorale la animalele de companie, Salvestrol se poate administra astfel:1/2 capsulă de 2 ori/zi pentru animale cu o greutate

Acest produs Salvestrol Shield, 500 mg, 60 capsule, Naturally Pure din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

132.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Vopsea de par semi-permanenta fara amoniac Casting Creme Gloss 603 Ciocolata cu Vanilie, 180ml, L'Oreal Paris
Unguent pentru calmarea cailor nazale, 50 ml, Puressentiel
Aspirator nazal bebelusi 0+luni, Nosko Original
Balsam relipidant pentru piele uscata cu tendinta atopica XeraCalm A.D., 200ml, Avene
Lotiune de corp pentru piele uscata Nutritive, 400ml, Barnängen
Klorane Bebe Lapte hidratanta pentru corp, 750ml
Fond De Ten Bronze Beige Cu Acid Hialuronic și Vitamina E Spf 10
Sampon bio pentru par gras, 200ml, La Saponaria
Periuta de dinti Medium Gold, 1 bucata, Dentissimo
chevron-right-circle