Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

Repaira, 90 capsule, Vitamunda

Repaira de la Vitamunda asociază ingrediente active care contribuie sinergic la repararea peretelui gastro-intestinal, în special în cazurile de permeabilitate intestinală, sindrom de intestin iritabil, colită ulcerativă/hemoragică, diverticulită.Beneficii Vitamunda Repaira:Produs original Vitamunda, Netherlands;Asociere sinergică de Acid Humic și OptiMSM®;Monolaurat de glicerol și probioticul Lactobacillus Rhamnosus;Formulă unică pentru regenerarea peretelui gastro-intestinal;Repaira conține doar ingrediente pure, fără aditivi;Potrivit pentru vegetarieni și vegani;Produs certificat GMP și HACCP;Recomandat în faza de pregătire înaintea înițierii programului de detoxifiere intestinală Vitamunda ColonHyperDetox.Ingrediente:OptiMSM® 350 mg, Acid humic 100 mg, Monolaurat de glicerol 50 mg, Lactobacillus Rhamnosus (10 miliarde/g) 25 mg. Capsulă vegetală din hidroxipropilmetilceluloză.Nu conține: coloranți, conservanți, arome sintetice, organisme modificate genetic, amidon, gluten, lactoză, soia, sau alte ingrediente inactive.Mod de administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi la masă, sau așa cum recomandă specialistul.În stări inflamatorii intestinale (colită, sindrom de intestin iritabil) se recomandă să fie administrat 1 lună înainte si 1 lună după efectuarea programului de detoxifiere intestinală Vitamunda ColonHyperDetox.Precautii / Atentionari:Utilizarea de către femeile însărcinate sau care alăptează se poate face la recomandarea consultantului de specialitate;A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui;A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente;A se păstra într-un loc închis și întunecat la temperatura camerei. Dupa deschidere se păstrează la loc răcoros, ferit de îngheț;Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos;Informațiile prezentate au scopul de a oferi suport practicienilor din domeniul sănătății. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate.

Acest produs Repaira, 90 capsule, Vitamunda din categoria Vitamine si suplimente se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

256.4 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Scutece cu sistem inchis Super Plus XXL, 10 bucati, Seni
Elgydium ata dentara antiplaca, 50m
Gel intim de curatare Gyn 8, 100ml, Uriage
DACIA PLANT Dulceata Coacaze Negre fara zahar, 360g
Set periute de dinti, 3 varste, Primii Pasi
Ciocolata neagra cu 73% cacao si menta Bio, 100g, Chocolates Sole
Pure Life Argentum+ Argint nanocoloidal ionic Medica, 120ml
SECOM EYE BLEND 100 CAPSULE
Gel crema de dus Coconut breezee, 400ml, Elmiplant
chevron-right-circle