Comanda Online si ai un pret mai bun decat pretul din farmacie! Ridica comanda gratuit din orice farmacie Dr Max sau Helpnet din Timisoara sau alege livrare la tine acasa a doua zi gratuit pentru comenzi mai mari de 200 lei.

  1. Prima pagina
  2. /
  3. Slabire Rapida
  4. /
  5. Arderea grasimilor
  6. /
  7. Carnitine lichid, 1000 ml,...

Carnitine lichid, 1000 ml, Pro nutrition

Ce beneficii are L-carnitineArderea grăsimilor: Ajută la transportul acizilor grași în mitocondrii, unde aceștia sunt metabolizați pentru a produce energie. Prin urmare, suplimentele de L-carnitină pot contribui la arderea grăsimilor și la pierderea în greutate.Performanță sportivă: Poate îmbunătăți capacitatea de efort și rezistența la oboseală. Acest lucru poate ajuta la îmbunătățirea performanței sportive și la reducerea timpului de recuperare.Sănătatea inimii: L-carnitina poate ajuta la reducerea nivelului de colesterol LDL și la creșterea nivelului de colesterol HDL, ceea ce poate contribui la menținerea sănătății inimii.Sănătatea cerebrală: L-carnitina poate avea beneficii pentru sănătatea cerebrală, inclusiv protejarea creierului împotriva deteriorării cauzate de stresul oxidativ și îmbunătățirea funcțiilor cognitive.Ingrediente:Apă, fructoză, L-tartrat de L-carnitină, glicerină, aromă (conţine coloranţi: E122, E131), corector de aciditate: citrat de sodiu; conservanţi: sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu; acidifiant: acid citric.Condiții de păstrare și utilizare: A se păstra în loc răcoros, ferit de lumină, umiditate și căldură excesivă. A se utiliza înainte de data expirării înscrisă pe ambalaj.Alergeni: Produsul nu conține substanțe cu potențial alergen.Atenționări! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos! A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic! A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici! Nu se administrează copiilor și femeilor în perioada de sarcină și alăptare. A se consulta medicul înainte de administrare! Valoare nutritiva20 mlValoare Energetica6,9kcal(29,2kJ)Proteine0 gCarbohidratidin care Zaharuri1,7g1,7gGrasimidin care Acizi Grasi Saturati0 g0 gFibre0 gSodiu0 gL-tartrat de L-carnitină1000 mgMod de administrare:Luaţi 10-20 ml pe zi cu 30 de minute înainte de antrenament şi/sau între mese. Carnitine Liquid - cu conţinut de 5000mg L-carnitină per 100ml, cu aromă de fructe de pădure.Produsul poate fi dizolvat în apă.

Acest produs Carnitine lichid, 1000 ml, Pro nutrition din categoria Slabire Rapida se poate comanda online la un pret redus.

Unele produse prezentate in site-ul Farmacie Timisoara se poate ridica din orice farmacie Dr. Max sau Helpnet gratuit sau puteti alege livrarea prin curier cu transport gratuit la comenzi mai mari de 200 lei.

41.9 Lei
Comanda Online

Alte Produse

Ceai de Sunatoare, 20 plicuri, Celmar
BIODERMA SEBIUM GEL EXFOLIANT 100ML
Iridina revigorant, spray pentru ochi rosii si iritati, 10 ml
Masca de fata Supreme Lifting Golden, 50ml, Nuance
Fier lichid solutie IV, 150ml, Smarthit
Trimmer pentru sprancene si fata LOV.U, 2 bucati, Parsa
Crema pentru regenerarea celulara Hyaluron Activ B3, 50ml, Avene
Ulei Bio Esential Cuisoare (Eugenia caryophyllus), 10ml, Sonnentor
Pachet Sea Salt Gel de dus 250ml + Crema de corp 200ml, Korres
chevron-right-circle